Hotel Salvator Csíksomlyó

Ár (fő/éj) 5777 Ft
Város Csíksomlyó
Típus Hotel
Minimum 2 fő
Szobák 54 db
Fürdőszobák 54 db
Wifi Igen
Parkoló Igen
Előleg Nincs

Leírás

Szállodánkban 110 vendég elszállásolására van lehetőség kétágyas, háromágyas és apartman szobákban. A szobák mindegyike külön zuhanyzóval, WC-vel, televízióval és telefonnal felszerelt. A hotel melletti zárt udvaron ingyenes parkolási lehetőséget, közösségi helyiségeinkben pedig ingynes wi-fi hálozatot biztosítunk minden vendégünk részére.

Hozzáértő szakácsaink az év minden napján ízletes erdélyi specialitásokkal várják vendégeinket. Éttermünk nagyterme akár 120-130 vendég egyidejű befogadására is alkalmas, így kiváló választási lehetőség esküvők vagy nagyobb társasági rendezvények, üzleti ebédek lebonyolításához. Azok számára, akik zártkörű vagy meghitt közös étkezésre vágynak, 3 kissebb különtermet tudunk biztosítani.

Emellett 60 fős teraszunk remek lehetőséget kínál arra, hogy vendégeink tökéletes nyugalomban fogyaszthassák el napfényes reggelijüket vagy délutáni kávéjukat, a főépületben található bárban pedig egész nap szeretettel várjuk a Csíksomlyóra érkezőket. Éttermünk kiváló helyszín esküvők, családi találkozók, bankettek és bálok megrendezésére.

Konferencia központ

Festői környezetben - közel a városhoz, mégis távol annak zajától- várja Önöket a megújult és továbbfejlesztett Jakab Antal Konferencia Központ, amely az elmúlt évek folyamán több, mint 300 országos és nemzetközi rendezvény színhelye volt.

Az épület területén egy nagy, 120-150 fő befogadására alkalmas díszelőadó terem, 6 db 30-70 fős szemináriumi terem, és 2 db kisebb, csoporttevékenységre is alkalmas terem áll a programokat és előadásokat szervezők számára.

A termeket minden esetben megrendelőink igényei szerint rendezzük be. A gondtalan lebonyolítás érdekében ezen felül minden technikai háttérsegítséget is igyekszünk megadni, a szükséges technikai berendezések biztosításától kezdve a szünetek büfé rendszerű kiszolgálásán át a csoportos főétkezések lebonyolításáig.

A környék csodálatos adottságainak, a számtalan helyi történelmi és kulturális értéknek, az étterem befogadóképességének és a jól felszerelt konferencia termeknek köszönhetően a Hotel Salvator nemcsak kellemes egyéni időtöltésre nyújt kiváló lehetőséget, de tökéletes választás olyan csoportok számára is, akik nyugodt, békés környezetben szeretnék továbbképzéseiket, lelkigyakorlataikat, közösségi vagy családi programjaikat megtartani.

Szolgáltatások: Ingyenes internet; Zárt parkoló; Kert, udvar vagy zöldövezet; 24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség; TV a szobákban vagy a társalgóban; Törölköző- és ágyneműcsere; Központi fűtés.


Felszereltség

  • Étkezési lehetőség
  • Parkolás
  • Internet
  • Légkondicionáló
  • Fűtés
  • Kert
  • Állatbarát

ÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Megnevezés Ár
Ebéd /fő/nap 2888 Ft
Vacsora /fő/nap 2568 Ft
Megnevezés Kedvezmény
Kedvezmény gyerekeknek 50%
Kedvezmény csoportoknak 10%