• vas. jún 23rd, 2024

Erdélyi túrák, avagy ki tesz meg a legtöbbet Erdély turizmusáért, népszerűsítéséért!

Dóri és Péter - Erdélyi túrák

Lehull a lepel?

Nem, az nem titok, hogy Dóri és Péter járják Erdélyt és sok-sok szépfotót készítenek és filmet, amit nem csak a turisták, hanem a helyi magyarság körében is népszerű! Hogyan lehet az, hogy a sokszor több millió lejes költségvetésű megyei turisztikai desztinációknál sokkal hatékonyabbak?

Amíg a romániai turisztikai „szakemberek” a munkájukat végzik, amiért fizetést kapnak, addig Dóri és Péter szereti azt, amit csinálnak és rengeteg élményt gyűjtenek, amit megosztanak az Erdélyt és a természetet szerető emberekkel! Olyan helyeket keresnek fel, ami sokszor a térképen sincs rajta.

De lássuk, mi is ennek az alapja!

Egy esztena Székelyföldön
Egy esztena Székelyföldön

KELL EGY JÓ HONLAP ÉS EGY JÓ CSAPAT!

  1. Az Erdélyi túrák már több mint két éve dolgozik együtt egy Székelyudvarhelyi, de jelenleg Nagyváradon élő fiatalemberrel, aki profi HONLAPSZERKESZTÉSBEN. Nincs megfelelő működő honlap szakértő keresőoptimalizálás, szövegírás és linképítés nélkül. Czézár Csanád ezt személyre szabottan, az Erdélyi túrák igényeinek megfelelően készíti el profi módon!  Fő HONLAPJUK látogatottsági adatait bármelyik romániai magyar nyelvű hírportál megirígyelhetné! Csanád e-mail címe: info@seo4you.hu
  2. Az Erdélyi túrák egy Szegedi fiatalember, Tamás segítségével megvalósította azt, amit a romániai megyei turisztikai desztinációknak évekbe tellett és több ezer eoróba. Elkészítettek egy egész Erdély átfogó turisztikai applikációt. Ehhez nem euró tízezrek kellett, hanem Erdély szeretete és sok-sok munkaóra! Az applikációt ITT lehet megnézni és letölteni. Tamás már készített egy HATÁRFIGYELŐ applikációt, ami megkönnyíti a határátkelőkön való átjutást és már lassan 100 ezer letöltéssel büszkélkedhet.
  3. Manapság már minden cégnek, szálláshelynek kel egy facebook oldal! Az Erdélyi túrák facebook oldala ma a legnagyobb ilyen témájú facebook oldal! Az Erdélyi túrák sok szálláshely facebook oldalát menedzseli és karbantartja, a partnereik legnagyobb megelégedésére. 
  4. A vállalkozások is egyre előtérbe helyezik a You-Tube-t. Az Erdély és Székelyföld You-Tube csatornája szintén a legnagyobb magyar nyelvű Erdélyt népszerűsítő és bemutató platform.
  5. Az Erdélyi túrák renegeteget köszönhet (persze a szálláshelyek is az Erdélyi túráknak) annak a sokszálláshelynek, akik ÉRTÉKELIK és támogatják a munkájukat!

Kattints TE is az Erdélyi túrák You-Tube csatornájára és iratkozz fel! 


 

Az Erdélyi túrák legkiemelkedőbb partnere Farkaslakán a Muzsikás vendégház  ahol sok Székelyföldi receptet is megfilmesítettek.

Ha a Szent Anna tó környékén jár Dóri és Péter, akkor mindig a Vár panzióban szállnak meg gyönyörű természeti környezetben!

A legrégebbi partnerük, akivel már 6 éve együtt dolgoznak, a Gyergyószentmiklósi Hotel Filo ahonnan könnyen el lehet érni a Békás-szorost.

Erdély legszebb régiójában, a GyimesekbenBagolyvár panzió segíti Dóri és Péter munkáját, ahol meg lehet azt tapasztalni, milyen is az igazi Csángó vendégfogadás.

Dórit és Péter az Instagrammon is megtalálhatjátok!

Az Erdélyi túrák csapata tudja, hogy sajnos a turizmus is sok szállal kapcsolódik mindenhez, így elkészítették az Erdély Magazin hírportált, amit szintén Csanád segítségével tartanak karban.

Ha kirándulás tippet keresel, akkor kattint az Erdélyi képek honlapra, ahol nem csak szép fotókat, hanem rengeteg ötletet is meríthetsz sok-sok kirándulásból!

 

 

Fedezd fel Erdély csodálatos tájait a térképen!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük