Boróka Villa Kommandó

Ár (fő/éj) 2358 Ft
Város Kommandó
Típus Kulcsosház
Minimum 10 fő
Szobák 4 db
Fürdőszobák 2 db
Wifi Nem
Parkoló Igen
Előleg 30%

Leírás

Kommandó a Háromszéki-havasokból lefutó Nagy-Bászka-patak hegyektől övezett festői völgyében található, 20 kilóméterre Kovásznától,az ezer bórvíz forrás városától.

A község, 1017 m magasságban fekszik a tengerszint fölött .A hely tájképi értéke a Laur-hegyi sípálya, a különös mikroklíma, a környéket behálózó turistaösvények és az erdő gazdagsága , az üdülés, a téli sportok és az idegenforgalom irányába terelik a település iránti érdeklődést.

Idegenforgalmi látnivaló itt a XIX. században épült, egykori kaszinó , ma a polgármesteri hivatal épülete, valamint a környék tőzeges fellápjai. Értékük és érdekességük az itt élő olyan ritka növényfajok, mint a nép által vadkálának nevezett sárkánygyökér (Calla palustris), a tőzegrozmaring (Andromedia polifolia), a tőzegáfonya (Vaccinium oxycoccos), a szibériai hamuvirág (Liguraria sibirica) és mások. A Kecskés-hegy lábánál lévő ún. kárpáti képződmények menilites paláiban szép halkövületeket , lenyomatokat gyüjthetünk.

A Laur-hegy oldalában édes-kénes ásványvízforrás tör elő a mélyből. Fürdőkúrában a mozgásszervi, ivókúrában pedig a savtúltengéses gyomor-, bélbántalmak kezelésében lehetne felhasználni.

Üdülőházunk a Laur-hegy oldalában ,a sípályától 150-200 m távolságra helyezkedik el.

A 2010 decemberáre elkészült kétszintes kulcsosházunk 3 hálószobával, nappalival, 2 fürdőszobával ,felszerelt konyhával és terasszal rendelkezik.

Férőhelyek: 10 személy

Árak:

  • 1 hétvége péntektől vasárnapig700 RON/ház
  • 1 hét 1400 RON/ház

Szolgáltatások: Kert, udvar vagy zöldövezet; Felszerelt konyha; 24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség; Központi fűtés; Filagória; Grillezési lehetőség; Parkoló.


Felszereltség

  • Parkolás
  • Fűtés
  • Kert
  • Kerti sütés
  • Állatbarát

ÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Megnevezés Ár
Teljes ház 10 fő részére, hétvégén, ház ára/hétvége 47170 Ft
Teljes ház 10 fő részére, ház ára/egy hét 94340 Ft