Montprezident Vendégház Smida

Ár (fő/éj) 3209 Ft
Város Smida
Típus Vendégház
Minimum 2 fő
Szobák 11 db
Fürdőszobák 8 db
Wifi Igen
Parkoló Igen
Előleg 50%

Leírás

Montprezident Vendégház

Montprezident Vendégház Erdélyben, Erdélyi Szigethegység Természetvédelmi Parkjának egy Isten háta megetti szögletébe épült, távol bármiféle környezetszennyező tényezőtől, zajtól és stressztől, és egyesíti az ózóndús levegő előnyeit a kényelemmel és szolgáltatásaink minőségével. Itt elfelejtheted a nagyvárosok zaját, pihenhetsz, kirándulhatsz szép tájakban vagy felfedezheted a mészkőszirtek között képződött barlangokat, lélekzetelállító tájakat láthatsz, horgászhatsz, vadászhatsz, kerékpározhatsz. Lazíthatsz egy hullámzó vízmedencében vagy a forró szaunában. A hegyi túrák kedvelőinek rendelkezésére állnak kalauzaink, vagypedig térképek, útikönyvek, fényképek segítségével tervezhetik meg kirándulásaikat. Az időjárástól függetlenül a gyermekek kitombolhatják magukat kinti vagy benti játszóhelyeinken. A téli estéken a kandalló mellett, egy csésze teával vagy forralt borral, kellemes beszélgetéssel tölthető az idő, nyáron pedig tábortűz mellett.

Vendéglátó kapacitásunk 26 hely 11 szobában. Szükség esetén további ágyakat lehet beállítani. Minden szobához és apartmannak jár fürdőszoba zuhannyal, vagy furdőkàddal, hajszárítóval és pamutköpennyel, (kérésre). A bútorzat nyers fából készült, az ágyakban ortopédikus, "emlékező" matracok vannak. Mindezt kiegészíti a DigiTV kábelszolgáltatás,a napali teaszalon-ban. A panzióban saját központi fűtőberendezés van, saját étterem, konferenciaterem, külső és belső gyermekjátszótér és más játékokkal, és ingyenes wireless internet-szolgáltatás.

A panzió közelében megannyi neves turisztikai objektum látógatható meg: a Pádisi karsztmező, a rekiceli vízesés, a Csodavár és megannyi barlang, kanyon, aknazsomboly, jégbarlang...

A panzió egész évben nyitva van, vonzó szolgáltatáscsomagokat illetve árkedvezményeket nyújtva csoportok számára, vagy pedig szervezett események alkalmából (esküvők, keresztelők, születésnapok, team building, konferenciák stb.).

A MONTPREZIDENT panzióhoz a következő útvonalakon lehet eljutni :

  • Huedin/Bánffyhunyad -> Calata/Kalota -> Margau/Meregyó -> Scrind/Szkrind -> Rachitele/Rakato -> Doda-Pilii -> Smida
  • Huedin/Bánffyhunyad -> Belis/Béles -> Poiana Horii -> Giurcuta/Gyurkuca -> Smida

A távolság Kolozsvártól kb. 90 km, Bánffyhunyadtól kb. 45 km.

Várunk a hegyekbe, hogy szeretteiddel felejthetetlen pillanatokat tölts nálunk.

Szolgáltatások: Ingyenes internet; Zárt parkoló; Kert, udvar vagy zöldövezet; Felszerelt konyha; 24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség; TV a szobákban vagy a társalgóban; Törölköző- és ágyneműcsere; Medence; Központi fűtés.


Felszereltség

  • Étkezési lehetőség
  • Parkolás
  • Internet
  • Légkondicionáló
  • Fűtés
  • Medence
  • Kert
  • Állatbarát

ÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

Megnevezés Ár
Reggeli /fő/nap 1284 Ft
Ebéd /fő/nap 2568 Ft
Vacsora /fő/nap 1926 Ft
Megnevezés Kedvezmény
Kedvezmény gyerekeknek 50%
Kedvezmény csoportoknak 10%